SERVEI GLOBAL 360º

Enfocament total centrat en el client, oferint una solució global per a dur a terme els seus processos productius o de manteniment.

Som conscients de la nostra responsabilitat envers el medi ambient, duem a terme les nostres solucions amb el màxim respecte, fomentant l’eficiència energètica i el desenvolupament sostenible.

IL·LUMINACIÓ

La il·luminació ben dissenyada pot millorar tots els aspectes de l’experiència humana. No sols proporciona una comprensió de la forma, l’espai i el material, sinó que també afecta els nostres sentits, les nostres emocions, la nostra salut i benestar. Oferim solucions d’il·luminació creatives i energèticament eficients per a tota mena de projectes. Els nostres esquemes d’il·luminació ben planificats estan totalment integrats amb l’arquitectura, proporcionen comoditat visual i s’adapten a les necessitats de l’usuari final, al mateix temps que creen espais inspiradors i sensibles.

ELS NOSTRES PROJECTES

AUTOMATITZACIÓ I PROCESSOS

L’automatització i control industrial és l’aplicació de diferents tecnologies per a controlar i monitorar un procés, màquina o dispositiu que habitualment compleix funcions o tasques repetitives, fent que operi automàticament, reduint al mínim la intervenció humana, podent aconseguir que una empresa dugui a terme la seva producció de manera òptima i més eficient, minimitzant els seus costos de producció, però mantenint la qualitat dels seus productes finals.

Mitjançant la introducció de programari i tecnologies que permeten l’automatització i control de processos industrials, la producció no genera errors de cap mena i no es deté en cap moment. Ens permet monitorar en temps real totes les dades del procés de producció.

Implantar solucions d’automatització industrial en una empresa agilita el treball, el temps i els diners, reduint els costos i generant beneficis pràcticament des del moment de la seva implantació.

Quan es parla d’Indústria 4.0, Industry 4.0 o Quarta Revolució Industrial, ens referim a la transformació de la indústria i a la digitalització i integració de tots els processos industrials que conformen la cadena de valor i que permeten cobrir les necessitats dels clients en el mercat actual.

La Indústria 4.0 utilitza les tecnologies digitals per a reaccionar amb major rapidesa als canvis del mercat, oferir productes més personalitzats i augmentar l’eficiència operativa.

CONTACTE

HÀBITAT

T’oferim sistemes d’il·luminació, climatització i instal·lacions sanitàries altament eficients per a aconseguir minimitzar el consum d’energia a la teva casa, respectant el medi ambient

CONTACTE

DOMÒTICA

A través de la domòtica aconseguim automatitzar i optimitzar les funcions clau de la teva llar

CONTACTE

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

És una realitat que el consum energètic significa una part molt important de les despeses d’explotació de les instal·lacions. Sueprat conscient de les necessitats dels seus clients ofereix productes i solucions orientades a l’estalvi en el consum elèctric, la qualitat de l’energia i l’eficiència.

 

CONTACTE

ENERGIES RENOVABLES

És indubtable que la utilització de les energies renovables és un benefici per al medi ambient. Aquest mercat serà en un dels sectors amb més creixement en el futur. El seu avanç és necessari pel fet que les fonts d’energia no renovable són escasses i el nostre ritme de consum és cada vegada major. Per això aquestes fonts d’energia de futur són ja present en Sueprat.

 

CONTACTE

SUPORT TÈCNIC

Cerques solucionis en Automatització i Programació?


En Sueprat trobarà un equip tècnic altament qualificat, capaç d’assessorar els nostres clients en el desenvolupament integral de qualsevol projecte. Comptant amb la tecnologia més avançada del moment, els nostres tècnics estan sempre preparats per a orientar i donar solució per a aconseguir els seus objectius.ts per a orientar i donar solució per a aconseguir els seus objectius.

CONTACTE

Si algun dels serveis que ha vist li interessa, estarem encantats d’ajudar-lo

Contacti amb nosaltres
Siemens Sueprat Partner