QUI SOM

Som una empresa fundada en 1983 que es dedica a la distribució professional de totes les categories i serveis relacionats amb el món de l’energia.

Especialitzada en el subministrament de productes high tech que compleixen amb els mes alts estàndards de qualitat requerits. Per a això comptem amb unes sòlides bases de cooperació amb les marques líders del sector.

El nostre equip de professionals en constant formació, brinda una atenció personalitzada a cada client assessorant, guiant i acompanyant en cadascun dels seus projectes.

La Nostra Missió

  • Acompanyar als nostres clients en el seu creixement i desenvolupament, aportant solucions eficaces i d’última generació, amb els més alts estàndards de qualitat i seguretat.
  • Establir amb Clients i Proveïdors vincles duradors i de mútua creació de valor

El nostre valor diferencial és apostar per un equip de treball amb elevada formació acadèmica i professional, voluntat de millora i capacitat de desenvolupament constant, alts nivells de compromís i responsabilitat.

EL NOSTRE COMPROMÍS

SUEPRAT, S.L. és una empresa dedicada a la venda de material elèctric de gas i lampisteria.

La Direcció General declara el seu compromís de compliment amb els requisits del client i reglamentaris, i de millorar contínuament l’eficàcia del sistema de gestió de la qualitat, com els elements més rellevants per a aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients, pilar de la nostra activitat. Per a materialitzar aquests compromisos, la Direcció General estableix els següents Principis d’actuació:

  • Treballar amb proveïdors que ens proporcionin productes de qualitat i en el termini acordat, amb la finalitat d’assegurar el correcte servei als nostres clients.
  • Satisfer els requisits dels nostres clients, servint-los els productes sol·licitats en el temps acordat.
  • Optimitzar els recursos, a fi de poder oferir en tot moment la major qualitat al preu més competitiu.
  • Formar al personal sobre les seves implicacions en el Sistema de gestió de la qualitat; amb la finalitat de desenvolupar el conjunt de procediments de la qualitat amb la col·laboració de tots els departaments.
Sueprat - ISO 9001 OK

Periòdicament s’establiran i revisaran objectius de qualitat, en els quals es concreten els principis d’actuació exposats en aquesta política. Així mateix, la Direcció General assumeix el compromís de revisar aquesta política per a assegurar la seva contínua adequació a les necessitats del client.

Només mitjançant el compliment d’aquests principis aconseguirem complir les expectatives dels nostres clients, aconseguirem la nostra pròpia satisfacció personal i aconseguirem consolidar i millorar la nostra competitivitat i la nostra expansió en el mercat.

(Sueprat) Subministraments Elèctrics El Prat, S.L. empresa certificada ISO 9001

DESCARGAR CERTIFICAT

Si algun dels serveis que ha vist li interessa, estarem encantats d’ajudar-lo

Contacti amb nosaltres
Siemens Sueprat Partner