QUI SOM

Som una empresa fundada en 1983 que es dedica a la distribució professional de totes les categories i serveis relacionats amb el món de l’energia.

Especialitzada en el subministrament de productes high tech que compleixen amb els mes alts estàndards de qualitat requerits. Per a això comptem amb unes sòlides bases de cooperació amb les marques líders del sector.

El nostre equip de professionals en constant formació, brinda una atenció personalitzada a cada client assessorant, guiant i acompanyant en cadascun dels seus projectes.

LA NOSTRA MISSIÓ

Acompanyar als nostres clients en el seu creixement i desenvolupament, aportant solucions eficaces i d’última generació, amb els més alts estàndards de qualitat i seguretat.

Establir amb Clients i Proveïdors vincles duradors i de mútua creació de valor

El nostre valor diferencial és apostar per un equip de treball amb elevada formació acadèmica i professional, voluntat de millora i capacitat de desenvolupament constant, alts nivells de compromís i responsabilitat.

EL NOSTRE COMPROMÍS

SUEPRAT, S.L. és una empresa dedicada a la venda de material elèctric de gas i lampisteria.

La Direcció General declara el seu compromís de compliment amb els requisits del client i reglamentaris, i de millorar contínuament l’eficàcia del sistema de gestió de la qualitat, com els elements més rellevants per a aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients, pilar de la nostra activitat. Per a materialitzar aquests compromisos, la Direcció General estableix els següents Principis d’actuació:

  • Treballar amb proveïdors que ens proporcionin productes de qualitat i en el termini acordat, amb la finalitat d’assegurar el correcte servei als nostres clients.
  • Satisfer els requisits dels nostres clients, servint-los els productes sol·licitats en el temps acordat.
  • Optimitzar els recursos, a fi de poder oferir en tot moment la major qualitat al preu més competitiu.
  • Formar al personal sobre les seves implicacions en el Sistema de gestió de la qualitat; amb la finalitat de desenvolupar el conjunt de procediments de la qualitat amb la col·laboració de tots els departaments.
Sueprat - ISO 9001 OK

Periòdicament s’establiran i revisaran objectius de qualitat, en els quals es concreten els principis d’actuació exposats en aquesta política. Així mateix, la Direcció General assumeix el compromís de revisar aquesta política per a assegurar la seva contínua adequació a les necessitats del client.

Només mitjançant el compliment d’aquests principis aconseguirem complir les expectatives dels nostres clients, aconseguirem la nostra pròpia satisfacció personal i aconseguirem consolidar i millorar la nostra competitivitat i la nostra expansió en el mercat.

(Sueprat) Subministraments Elèctrics El Prat, S.L. empresa certificada ISO 9001

DESCARGAR CERTIFICAT
Button Text

Si algun dels serveis que ha vist li interessa, estarem encantats d’ajudar-lo

Contacti amb nosaltres
Siemens Sueprat Partner