Solucions

Automatització de les instal·lacions de la llar amb la finalitat d’estalviar energia i augmentar el confort i la seguretat del mateix. Sueprat, empresa certificada com a integrador especialista en bus de camp KNX. Concebut com a referent estàndard per al control d’instal·lacions en habitatges i edificis. Està qualificada per realitzar l’estudi i desenvolupament de projectes tècnics i econòmics de Domòtica, i ofereix als seus clients el subministrament dels materials i equips necessaris per a la realització dels mateixos, així com suport tècnic en el desenvolupament dels programes de software per al control d’aquestes instal·lacions.

En l’actualitat la il·luminació té un paper rellevant en el desenvolupament de qualsevol obra. Els nostres tècnics en il·luminació proporcionen un servei integral als nostres clients, col·laborant estretament amb ells des de l’inici fins a la fi de l’obra. Coneixent les seves necessitats i buscant sempre la millor solució per als seus projectes. Un equip format per professionals altament qualificats que aportaran nous punts de vista i percepcions úniques que enriquiran el resultat de qualsevol espai. Col·laborem amb les marques capdavanteres del sector que ens permeten garantir la qualitat del producte i desenvolupar projectes amb l’última tecnologia disponible al mercat.

És indubtable que la utilització de les energies renovables és un benefici per al medi ambient. Aquest mercat serà en un dels sectors amb més creixement en el futur. El seu avanç és necessari perquè les fonts d’energia no renovables són escasses i el nostre ritme de consum és cada vegada major. Per això aquestes fonts d’energia de futur són ja present en Sueprat.

És una realitat que el consum energètic significa una part molt important de les despeses d’explotació de les instal·lacions. Sueprat conscient de les necessitats dels seus clients ofereix productes i solucions orientats a l’estalvi en el consum elèctric, la qualitat de l’energia i l’eficiència.

Sueprat aposta per Siemens com a marca referent per a l’automatització i control dels processos industrials. Oferint tots els components i serveis necessaris per al diàleg home-màquina. Des de la realització de projectes fins a engegades.

Tecnologies per a la millora, estalvi i confort dels habitatges.

En Sueprat trobarà un equip tècnic altament qualificat, capaç d’assessorar als nostres clients en el desenvolupament integral de qualsevol projecte. Comptant amb la tecnologia més avançada del moment, els nostres tècnics estan sempre preparats per orientar i donar solució per aconseguir els seus objectius.

© Copyright - 2015 Sueprat, S.L. | Avís legal | Diseny Web, Santiamén Studio