Qualitat

BureauVeritas_Logox2
Sueprat, S.L. és una empresa dedicada a la distribució especialitzada de les primeres marques del sector elèctric industrial, venda de material elèctric, de gas i lampisteria.

 

La Direcció general declara el seu compromís de compliment amb els requisits del client i reglamentaris, i de millorar contínuament l’eficàcia del sistema de gestió de la qualitat, com els elements més rellevants per aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients, pilar de la nostra activitat. Per materialitzar aquests compromisos, la Direcció general estableix els següents principis d’actuació:

 

- Treballar amb proveïdors que ens proporcionin productes i de qualitat i en el termini acordat, amb la finalitat d’assegurar el correcte servei als nostres clients.

 

- Satisfer els requisits dels nostres clients, servint-los els productes sol·licitats en el temps acordat.

 

- Optimitzar els recursos, a fi de poder oferir a tot moment la major qualitat al preu més competitiu.

 

- Formar al personal sobre les seves implicacions en el Sistema de gestió de la qualitat; amb la finalitat de desenvolupar el conjunt de procediments de la qualitat amb la col·laboració de tots els departaments.

 

Periòdicament s’establiran i revisaran objectius de qualitat, en els quals es concreten els principis d’actuació exposats en aquesta política. Així mateix, la Direcció general assumeix el compromís de revisar aquesta política per assegurar la seva contínua adequació a les necessitats del client.

 

Només mitjançant el compliment d’aquests principis aconseguirem complir les expectatives dels nostres clients, aconseguirem la nostra pròpia satisfacció personal i aconseguirem consolidar i millorar la nostra competitivitat i la nostra expansió al mercat.

© Copyright - 2015 Sueprat, S.L. | Avís legal | Diseny Web, Santiamén Studio